Over RA-Autoservice

RA-Autoservice is een bedrijf wat gecombineerd wordt met RA-Performance en Flock-it Flocktechniek. Eind 2010 ontstaan als webshop, vanuit huis, RA-Performance, zijn er grote stappen gemaakt. Vanaf januari 2015 zijn we verhuisd naar het huidige adres op industrieterrein “de Beemd” in Velp, Gelderland. Tijdens het volgen van een opleiding tot werkplaatsmanager in combinatie met het technische aspect aan het ROC in Apeldoorn (voormalig MTS), zijn veel mooie stages een goede aanvulling geweest in de ervaring. Hierna werkzaam geweest bij universele garages en VW-dealer in Arnhem. Door het “opgroeien” in de lifestyle van de automotive blijft de passie voor (snelle) auto’s aanwezig. Door naast een fulltime baan door te werken aan de webshop, hebben we een keuze kunnen maken de grote stap te maken een eigen werkplaats over te nemen.

Vanuit onze nieuwe adres bieden we nu een totaal pakket voor de automotive sector. Hierin kunnen we klaarstaan door samenwerken met professionals en onze eigen expertises. Of het nou gaat om regulier onderhoud, reparaties, apk of gespecialiseerde aspecten als automaatbak spoelingen, schadeherstel, detailen, optimaliseren of tunen van de auto of toch de autosport. In alles kunnen we meedenken, en staan we klaar voor jou.

RA-Autoservice is jou garagebedrijf tegen scherpe tarieven. We willen graag transparant zijn, waarin we graag vooraf kosten afspreken en waar nodig tussendoor akkoord vragen. We repareren nooit zonder overleg. Ook kunnen onderdelen bewaard worden om te zien, dan weet je ook wat we daadwerkelijk doen. Naast een goede bereikbaarheid is er voldoende parkeergelegenheid rondom ons pand. We werken natuurlijk volgens een agenda, maar met kleine of acute dingen kun je altijd bij ons terecht.

026-7504543, info@RA-Performance.nl