Automaat spoelen

De onmisbare verjongingskuur voor iedere automaatbak
Eigenlijk voor iedere automaatbak een onmisbare verjongingskuur! Al jaren zijn oliën vele malen beter bestand tegen langer en heviger gebruik, toch blijft verversen van de oliën in uw auto een onmisbare vorm van onderhoud. Vele mensen denken dat de ATF olie in een automaatbak niet te lijden heeft onder kilometerstand of gewoon gebruik… Toch is dit wel het geval en vaak is vervangen al heel interessant vanaf 90.000 km. De gedragsveranderingen van de automaat  De verbeteringen vindt je in de volgende punten:

De voordelen van het automaatbak spoelen d.m.v. Kroon Powerflush:

  • Beter en soepeler schakelen
  • Slippen van de automaatbak behoort tot het verleden
  • Schommelende toerentallen worden tegengegaan
  • Er is vaak een verlaging in het brandstof verbruik merkbaar
  • De kickdown werkt efficiënter en soepeler
  • Spoelen is de enigste manier om daadwerkelijk alle olie in uw automaat te verversen
  • Spoelen kan een oplossing zijn voor weigerende automaatbakken

De automaat laten spoelen is de enigste manier om alle olie uit de bak te laten lopen omdat niet alleen het carter van de automaat gespoeld wordt maar daarnaast ook de koppelomvormer en de koel-unit. Dit zorgt er voor dat in samenwerking met ons reinigingsproduct alle achtergebleven vuilresten en olieafzettingen worden verwijderd uit de bak.

Bij RA-Autoservice kun je dan ook vanaf nu terecht met alle automaatbakken voor een verjongingskuur voor uw automaat. Bij het spoelen constateren we keer op keer weer dat de auto’s met gespoelde bakken vele malen fijner rijden dan voor het spoelen. Voor de omgeving Arnhem is RA-Autoservice dan ook dé specialist op het gebied van automaatbakken spoelen en de enigste aanbieder van deze service.

De prijs
Voor prijzen vanaf €245,- reinigen, spoelen en vullen we de bak opnieuw met de juiste bakolie en voorzien wij de versnellingsbak waar nodig van een nieuw oliefilter. Je kan er voor kiezen te wachten tijdens het spoelen maar we bieden jou ook de mogelijkheid van het meenemen van een leenauto.