Detailen

Voor sommigen is een auto alleen maar een vervoermiddel. Maar voor veel mensen is een auto meer dan dat, Zij willen dat hij er perfect bij staat. Bij ons is het mogelijk om jou auto te laten behandelen tot in detail, zowel exterieur als interieur. Door het uit te besteden aan een professional krijgen we het gewenste resultaat, wat perfect gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld onderhoud aan de auto of het spoelen van de automatische versnellingsbak

Niet alleen krijgt uw auto een poetsbeurt, ook kleine schades, krassen,vlekken in de bekleding, geurtjes in het interieur en stickerresten verdwijnen als sneeuw voor zon.

Wat is er mogelijk?
In overleg is er heel veel mogelijk. Er is een wereld van verschil tussen goed poetsen en een auto in showroom staat brengen.

Modesta BC-05 Glascoating
Modesta is één van de nieuwste producten op de markt. Het is een coating op basis van vloeibaar glas waardoor uw lak extreem goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt deze vloeibare glas coating voor een betere glans en diepte in de lak. Door de grote diversiteit in het aanbod van dit merk kunnen wij de gehele auto behandelen met dit zeer exclusieve product. Jouw auto zal lange tijd vrij zijn van vuil hechting en zal extreem waterafstotend zijn.