Optimalisatie

Voor de liefhebbers van hun voertuig is regulier onderhoud en de wettelijke apk waarschijnlijk niet genoeg. RA-Autoservice biedt de mogelijkheid om hierbij ook andere werkzaamheden te verrichten. In samenwerking met specialisten en onze eigen expertises is het mogelijk om net dat extra te bieden aan die mooie wagen.

Automaatbak spoelen
Eigenlijk voor iedere automaatbak een onmisbare verjongingskuur! Al jaren zijn oliën vele malen beter bestand tegen langer en heviger gebruik, toch blijft verversen van de oliën in uw auto een onmisbare vorm van onderhoud. Vele mensen denken dat de ATF olie in een automaatbak niet te lijden heeft onder kilometerstand of gewoon gebruik… Toch is dit wel het geval en vaak is vervangen al heel interessant vanaf 90.000 km.
lees meer

De auto laten detailen
Voor behoud van de lak van de auto is het verstandig eens in de tijd de auto te laten detailen. Ook de binnenzijde kan grondig gereinigd worden. Door samenwerking met professionals kan RA-Autoservice deze dienst aanbieden, bijvoorbeeld ook in combinatie met onderhoud.
lees meer